ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Sonne

SONNE Χάλκινοι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Aktion 120Lit
ΝΕΟ
Κατασκευαστής: Sonne Κωδικός: 425
SONNE Χάλκινοι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Action 120Lit  Η SOL Ε.Π.Ε. δημιουργήθηκε με φιλοσοφία εστιασμένη στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο σεβασμό του περιβάλλοντος.  Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, έχει επιλέξει ως πρώτη υλη τον ΧΑΛΚΟ για την κατασκευή των κορυφαίων ηλιακώ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Sonne Κωδικός: 426
SONNE Χάλκινοι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Action 160Lit  Η SOL Ε.Π.Ε. δημιουργήθηκε με φιλοσοφία εστιασμένη στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο σεβασμό του περιβάλλοντος.  Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, έχει επιλέξει ως πρώτη υλη τον ΧΑΛΚΟ για την κατασκευή των κορυφαίων ηλιακώ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Sonne Κωδικός: 427
SONNE Χάλκινοι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Action 200Lit  Η SOL Ε.Π.Ε. δημιουργήθηκε με φιλοσοφία εστιασμένη στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο σεβασμό του περιβάλλοντος.  Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, έχει επιλέξει ως πρώτη υλη τον ΧΑΛΚΟ για την κατασκευή των κορυφαίων ηλιακώ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Κατασκευαστής: Sonne Κωδικός: 428
SONNE Χάλκινοι Ηλιακοί Θερμοσίφωνες Action 300Lit  Η SOL Ε.Π.Ε. δημιουργήθηκε με φιλοσοφία εστιασμένη στην ποιότητα, στην καινοτομία και στο σεβασμό του περιβάλλοντος.  Έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα περιβάλλοντος, έχει επιλέξει ως πρώτη υλη τον ΧΑΛΚΟ για την κατασκευή των κορυφαίων ηλιακών ..
0.00€
Χωρίς ΦΠΑ:0.00€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)